ad

Huur 2 slaapkamer appartement van 80 m² in SCHIPLAKEN

Molenheidebaan SCHIPLAKEN

Gebied
80 m2
Slaapkamers:
2 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Eigendom type:
Appartement
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
615144

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers in Schiplaken


Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers in Schiplaken

In de nieuwe, kleinschalige residentie 'Den Atelier', gelegen in Schiplaken, kan u op de eerste verdieping dit appartement terugvinden.

De inkomhal, met apart gastentoilet, biedt toegang tot de leefruimte met open keuken. De leefruimte geeft uit op het zuidoost-gerichte terras. Verder kan u in het appartement twee slaapkamers terugvinden, alsook een badkamer voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. In het appartement is er nog een berging voorzien, waar u een aansluiting voor wasmachine en droogkast kan terugvinden, alsook uw eigen warmtepomp voor de sanitaire voorzieningen.

In de kelderverdieping van het gebouw kan u uw wagen kwijt. U beschikt namelijk over een privatieve autostaanplaats. Uw fiets kan u dan weer kwijt in één van de gemeenschappelijke fietsenstallingen. Verder heeft u ook nog een privatieve kelderberging, alsook een afval-locker voor uw vuilnisbakken in te bewaren.

U kan gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin en aan de overkant van de straat kan u het Bloso-Domein van Hofstade terugvinden. Daarnaast is er ook nog een deelauto beschikbaar.

De verwarming en passieve koeling van het appartement gebeurt op basis van geothermie door middel van een gemeenschappelijke warmtepomp. Er werden ook zonnepanelen voorzien voor de gemeenschappelijke delen.

Wil u wonen in een groene omgeving met alle voorzieningen in de nabijheid, met een vlotte verbinding naar Brussel, Mechelen, Leuven & Antwerpen? Dan is dit appartement zeker iets voor u!

Contacteer ons voor een bezoek!

[VERBORGEN] [Verborgen informatie]


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze huurwoning


Eigendom type: Appartement

Stad: Schiplaken

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Gebied 80 m2

Bedrag: 1095 €

Prijs per vierkante meter: 13 €

ad

Op zoek naar een betaalbaar appartement in SCHIPLAKEN?