Over ons

Rentola is een door de gebruiker betaalde aggregator die het voor u gemakkelijker maakt om uw volgende woonavontuur te ontsluiten.

House

Wij bieden miljoenen van onze wereldwijde gebruikers een on-demand ervaring voor zowel huurders als verhuurders. Onze visie is om het proces te vereenvoudigen voor verhuurders en huurders om met elkaar in contact te komen - en zo te helpen bij het opstarten en begeleiden van de eerste fase van de huurervaring.

Wij zijn momenteel aanwezig in meer dan een dozijn landen over de hele wereld en wij groeien, leren en ontdekken elke dag.

Globe

In 2024 willen we 50 miljoen gebruikers over de hele wereld bereiken. Wij zijn een multi-internationaal team, gevestigd op verschillende continenten over de hele wereld, toegewijd aan het helpen van zowel huurders als verhuurders bij het vinden van de perfecte match. We werken voortdurend aan het verbeteren van uw ervaring, en onze slimme zoekmachine maakt het makkelijker dan ooit om de huurwoning of huurder van je dromen te vinden.

We zouden nog wel even door kunnen gaan, maar wij denken dat het veel zinvoller voor jou is om het zelf te ervaren.

Company

We staan klaar om je te helpen, dus schrijf je hier in en geniet vandaag nog van de beste ervaring op de huurmarkt. Als je vragen hebt, staat ons klantenserviceteam je graag te woord en streven wij er altijd naar je vraag tijdens de werkweek binnen 24 uur te beantwoorden.