ad

Huur 3 slaapkamer huis van 236 m² in ZWEVEGEM

8550 ZWEVEGEM, Belgium

Betaalbaar: De gemiddelde marktprijs

920 €
920 €
920 €
Betaalbare woning geprijsd tegen gemiddelde marktprijs. Perfect voor uw behoeften.
Gebied
236 m2
Slaapkamers:
3 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Eigendom type:
Huis
Faciliteiten
  • -
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
1111702

House


house

sorry, there is no english translation. deze prachtige energiezuinige halfopen nieuwe woning is voorzien van alle nodige comfort, heeft een hoge afwerkingsgraad met de nodige aandacht voor de huidige energienormen.
we betreden de woning via de inkomhal met gastentoilet, dewelke ons toegang biedt tot de lichtrijke woonkamer met open geïnstalleerde keuken voorzien van voldoende kastruimte, kookplaat, dampkap, oven, koelkast en vaatwasser. aansluitend aan de keuken vinden we de praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
vanuit de living en keuken heb je zicht op mooie achterliggende noord-west gerichte tuin met prachtig uitzicht het heerlijk vertoeven is na een drukke werkdag!
op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een moderne badkamer met lavabo en inloopdouche, een apart toilet en een technische ruimte/berging.
de grootste troeven aan deze woning zijn: centrale verwarming op aardgas, overal dubbele beglazing, conforme elektrische keuring, ventilatiesysteem d met warmte recuperatie, aanwezigheid van zonnepanelen, een e-waarde van e10 dus een heel laag verbruik!
voor verdere inlichtingen of het plannen van een bezoek,


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze huurwoning


Eigendom type: Huis

Stad: Zwevegem

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Gebied 236 m2

Bedrag: 920 €

Prijs per vierkante meter: 3 €

ad

Op zoek naar een betaalbaar huis in ZWEVEGEM?