ad

Huur 1 slaapkamer appartement van 90 m² in Ninove

Aalstersesteenweg 12, 9400, Ninove

Budgetvriendelijk: de prijs is onder het gemiddelde

605 €
605 €
605 €
De prijs van deze woning ligt ver onder het gemiddelde marktprijs, wat een uitzonderlijke waarde voor uw budget oplevert.
Gebied
90 m2
Slaapkamers:
1 slaapkamer
Badkamers:
1 badkamer
Eigendom type:
Appartement
Faciliteiten
  • -
Geverifieerd door Rentola:
Ja
Zaaknummer:
1028576

apartmentfor rent at Aalstersesteenweg 12 BUS4, Ninove


BEZOEK PLANNEN? KIJKDAG DI. 30 APRIL OP AFSPRAAK - STUUR EEN MAIL NAAR MET VERMELDING VAN UW GSM NUMMER EN U WORDT GECONTACTEERD.
Modern, centraal gelegen appartement te Ninove, gelegen in een verzorgde, rustige Residentie op de 3e VERDIEPING. De ligging is bijzonder aantrekkelijk, nabij alle invalswegen en het centrum met een uitgebreid aanbod aan winkels, diensten, scholen, gastronomie, cultuur en recreatie allerhande op wandel- en fietsafstand. Dit energiezuinig app. bevindt zich in perfecte staat. De indeling is als volgt: een inkomhal, afzonderlijk toilet, lichtrijke ruime leefruimte met open moderne compleet ingerichte keuken, 1 slaapkamer en zalig terras.
Extra troef is de RUIME KELDER (met gemetste schappen) dat is begrepen in de maandelijkse huurprijs. De maandelijkse huurprijs bedraagt 605 euro. Gemeenschappelijke kosten: 20 euro per maand (voorschot onderhoud en verlichting gemene delen, lift). Voorschot stookkosten verwarming, warm en koud water, waterverzachter: 80 euro per maand.
ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR. COMPLEET GESCHILDERD EN INSTAPKLAAR. PARKEERGELEGENHEID VOOR DE DEUR. EPC: B. MOBI-SCORE; 7,4/10.
Benieuwd naar dit mooi onderhouden appartement in Ninove?
Maak een afspraak via
e


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze huurwoning


Eigendom type: Appartement

Stad: Ninove

Slaapkamers: 1

Badkamers: 1

Gebied 90 m2

Bedrag: 605 €

Lift: Ja

Terras: Ja

Prijs per vierkante meter: 6 €

ad
Is deze verhuur niets voor jou?

Op zoek naar een betaalbaar appartement in Ninove?