Veel Gestelde Vragen

Bekijk de onderstaande handleiding voor antwoorden op onze veelgestelde vragen

Hoe maak ik een account aan bij Rentola?

Met een account bij Rentola heeft u toegang tot meer dan 14.466 leegstaande huurappartementen in het hele land, evenals contactgegevens van alle verhuurders.

Hoe maak ik een SearchAgent aan?

Door een Zoekagent aan te maken, vergroot u uw kansen op het vinden van een nieuwe woning die aan al uw wensen voldoet. Door uw specificaties voor de gewenste huurwoning in te voeren, ontvangt u een e-mail telkens wanneer er een woning wordt gecreëerd op Rentola.

Hoe gebruik ik de filtertool?

De filtertool helpt je bij het zoeken naar woningen , omdat u de mogelijkheid krijgt om de weergegeven woningen te filteren op basis van uw huurprijs, aantal kamers, locatie en type accommodatie.

Hoe meld ik een woningadvertentie?

Door een woningadvertentie te melden helpt u uzelf, de andere klanten en ons. Melding van een woningadvertentie kan bijvoorbeeld gebaseerd zijn op vermoedens over een valse woningadvertentie, een advertentie met duidelijke fouten in omschrijving/prijs, fouten in contactgegevens van verhuurder enzovoort. Wij raden dit aan onze klanten aan en waarderen deze samenwerking met onze klanten enorm. Op die manier kunnen wij de nodige aanpassingen uitvoeren en de best mogelijke dienstverlening aanbieden aan de klant.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Door u uit te schrijven bij Rentola, wijst u de mogelijkheden van toegang tot onze huisvestigingsadvertenties en de contactgegevens van de verhuurders af. Om uw abonnement op te zeggen, moet u zich aanmelden. Navigeer vervolgens naar "Mijn profiel" en vervolgens naar "Mijn lidmaatschap" waar u een knop vindt waarmee u zich kunt uitschrijven. Let op: u ontvangt een e-mail met een bevestiging - dit is bewijs van uw annulering.

Heeft u nog onbeantwoorde vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail [email protected].
E-mails worden op werkdagen tussen 10.00 - 16.00 uur beantwoord