Rentola breidt uit in België – lanceert diensten in 32 nieuwe landen

Dernière mise à jour: 30 octobre 2020

Het huisvestingsportaal, Rentola.be, lanceert zijn diensten in België en daagt hiermee de grote internationale spelers op de verhuurmarkt uit. 

Rentola.be biedt verhuurders en woningzoekenden de kans om elkaar te vinden. De onderneming wordt met groot succes vertegenwoordigd in Denemarken en Zweden. De websites genieten ongeveer van 4 miljoen bezoekers per jaar en helpen elke maand duizenden personen aan een nieuwe woning.

Het snelgroeiende huisvestingsportaal heeft voet aan de grond gekregen in de markt met een volledig uitgewerkte expansiestrategie die binnenkort tot uitvoering zal worden gebracht.

Volgens COO Jacob Lund zal alles de komende weken in een stroomversnelling komen:

“Dankzij ons sterk team, hebben we de geschikte formule voor zowel de Deense en Zweedse markt van verhuurverblijven in een relatief kort tijdsbestek gevonden. We kondigen dan ook met trots aan dat Rentola de komende maanden zal worden gelanceerd in meer dan 30 verschillende landen. Onze teams hebben veel werk en onderzoek geleverd naar de gepaste strategieën voor elk individueel land en we zijn nu eindelijk klaar om onze websites te lanceren. We beginnen met Frankrijk, maar zullen vervolgens elke week in 2 tot 4 landen onze website lanceren zodat we gefocust en vastberaden kunnen blijven. We zijn echter zeker dat een leuke en opwindende tijd ons te wachten staat.”

Jacob gelooft ook dat er vele mogelijkheden zijn voor een huisvestingsportaal als Rentola in elk land:

“Er is in wezen in elk land een markt voor het creëren van transparantie op de huurmarkt. In de meeste landen, is de huurmarkt ongelofelijk uitgebreid en zijn er duizenden vastgoedbedrijven en particuliere verhuurders werkzaam op de markt. Maar, waar kan u deze contacten terugvinden? Hoe weet u of zij een beschikbare huurwoning hebben? Hoe kunt u uw selectie sorteren en/of filteren? Hoe kunt u op de hoogte worden gehouden als er nieuwe woningen worden toegevoegd die voldoen aan uw criteria? Dit is zonder twijfel een ontzettend tijdrovende bezigheid. Rentola zorgt ervoor dat we bijna alle beschikbare huurwoningen in één land met één enkele zoekopdracht kunnen verzamelen. Dit leidt tot transparantie voor de woningzoekenden en zal hen ontelbare uren aan tijd besparen. We beseffen dat er in elke markt vele concurrenten werkzaam zijn, maar we gaan deze concurrenten uitdagen met onze doelstelling om binnen 2 jaar in elk land een plaats in de top 3 van de meest gebruikte huisvestingsportalen te bekleden.

Rentola is een internationale onderneming met zijn hoofdkantoor in Kopenhagen en wordt gerund door 25 toegewijde werknemers. De medewerkers van Rentola, verspreid over de hele wereld met achtergronden in klantenservice, marketing en IT, werken elke dag aan het verbeteren van de gebruikerservaring, zoekfunctie, gebruiksgemak en transparantie om een veilige woningzoekopdracht te bieden aan woningzoekenden over de hele wereld.

Vous recherchez un logement en location? Rechercher parmi 13 311 locations disponibles
Rechercher maintenant
×

Souhaitez-vous être informé des nouveaux logements mis en ligne ?

Cliquez ici

Souhaitez-vous être informé des nouveaux logements mis en ligne ?

67% des personnes qui trouvent un logement se sont inscrits à l'alerte Rentola

OUI - M’INSCRIRE A L'ALERTE RENTOLA
Attendez une minute... Souhaitez-vous être informé des nouveaux logements mis en ligne ?

67% des personnes qui trouvent un logement se sont inscrits à l'alerte Rentola

OUI - M’INSCRIRE A L'ALERTE RENTOLA
Souhaitez-vous être informé des nouveaux logements mis en ligne ?

67% des personnes qui trouvent un logement se sont inscrits à l'alerte Rentola

OUI - M’INSCRIRE A L'ALERTE RENTOLA