ad

Maison de 18 m² avec 1 chambre(s) en location à Hoeselt

Schalkhovenstraat 503732 Schalkhoven

Abordable : le prix moyen du marché

1200 €
1200 €
1200 €
Propriété abordable au prix moyen du marché. Parfait pour vos besoins.
Surface:
18 m2
Chambres:
1 chambre
Salles de bain:
1 salle de bain
Type de propriété:
Maison
Installations
  • -
Vérifié par Rentola :
Oui
Numéro de dossier:
1042827

Leuke vrijstaande woning met terras en ruime tuin op 18 a, in groene omgeving


BIJ INTERESSE AUB REAGEREN VIA E-MAIL = => met opgave van het adres van het betreffende pand.
Deze kleurrijke vrijstaande woning met een bewoonbare oppervlakte van 200 m² is gelegen langs de Schalkhovenstraat ter hoogte van nummer 50 in het landelijke Schalkhoven, Hoeselt, op een perceel van maar liefst 18 a. Op een vijftal minuutjes rijden bereikt men het centrum van Hoeselt en anderzijds het centrum van Tongeren. Vlakbij treft men tal van mooie wandel- en fietswegen, zeker interessant om op mooie dagen te genieten van deze mooie streek.
De woning werd omstreeks 2010 volledig en zeer geslaagd gerenoveerd. Het resultaat mag zeker gezien worden! Er is grondig geïnvesteerd in energiebesparende maatregelen zoals extra isolatie van vloeren, muren en daken, zuinige en hoogrenderende CV installatie op aardgas,..waardoor een zeer gunstige EPC score behaald wordt van 166 KWh/m². De woning is smaakvol en degelijk afgewerkt, voorzien van alle nodige comfort. De huurder zal zich op deze mooie plek zeker snel weten thuis te voelen.
Indeling: Inkomhal met toilet, zeer ruime open woonruimte met eetkamer en zitplaats, ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser, oven, kookeiland met gaskookplaten en dampkap. De grote ramen in deze open ruimte (57m² ! ) zorgen voor een aangename lichtinval en geven uitzicht op en toegang tot het aangelegde terras en de tuin.
Verder is er op de gelijkvloerse verdieping nog berging met CV en wasplaats, en een ruime bureel- of hobbyruimte, die eventueel ook kan ingericht worden als bijkomende 3de slaapkamer.
Op de verdieping: slaapkamer met mooi dakterras, tweede slaapkamer met bijkomend nog een open zolderkamer. Badkamer met ligbad en inloopdouche.
Buiten: terras met grote tuin en vijver. Inrit met voldoende parkeerplaats. Vernieuwde poort.
EPC: 166 kWh/m²/jaar.
Vrij vanaf


Vous avez des questions concernant cette propriété? Contactez le propriétaire directement ici

À propos de cette propriété


Type de propriété: Maison

Ville : Hoeselt

Chambres: 1

Salles de bain: 1

Surface: 18 m2

Prix : 1200 €

Terrasse : Oui

Lave-vaisselle : Oui

Prix au m² : 66 €

ad

Vous recherchez un(e) maisons bon marché à Hoeselt ?