ad

Appartement de 70 m² avec 1 chambre(s) en location à Deinze

Markt 89 bus 4, 9800 Deinze

Économique : le prix est inférieur à la moyenne

660 €
660 €
660 €
Le prix de cette propriété est bien inférieur au prix moyen du marché, ce qui représente une valeur exceptionnelle pour votre budget.
Surface:
70 m2
Chambres:
1 chambre
Salles de bain:
1 salle de bain
Type de propriété:
Appartement
Installations
  • -
Vérifié par Rentola :
Oui
Numéro de dossier:
1072609

1-Slaapkamer appartement in het hartje van Deinze - te huur - Vastgoed Schepens Markt 89 bus 4, 9800 Deinze


Bent u op zoek naar een gezellig appartement in het centrum van Deinze? Dan is dit de ideale woning voor u! Dit goed onderhouden appartement beschikt over één ruime slaapkamer, perfect voor een alleenstaande of een koppel.Bij binnenkomst betreedt u de lichte living, die uitnodigt tot ontspannen en gezellige avonden. De keuken is volledig uitgerust en biedt alle nodige voorzieningen om heerlijke maaltijden te bereiden.De badkamer is smaakvol ingericht en voorzien van een douche en wastafel. Daarnaast beschikt het appartement over een terras waar u kunt genieten van een kopje koffie in de ochtendzon of een drankje bij zonsondergang.Er is ook een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig op het gelijkvloers.Een extra troef van dit appartement is de mogelijkheid om een garagebox bij te huren, zodat u altijd verzekerd bent van een veilige parkeerplaats voor uw voertuig.VP: €660 + €100 algemene kosten (+ €65 optioneel garagebox)
Bent u op zoek naar een gezellig appartement in het centrum van Deinze? Dan is dit de ideale woning voor u! Dit goed onderhouden appartement beschikt over één ruime slaapkamer, perfect voor een alleenstaande of een koppel. Bij binnenkomst betreedt u de lichte living, die uitnodigt tot ontspannen en gezellige avonden. De keuken is volledig uitgerust en biedt alle nodige voorzieningen om heerlijke maaltijden te bereiden. De badkamer is smaakvol ingericht en voorzien van een douche en wastafel.  Daarnaast beschikt het appartement over een terras waar u kunt genieten van een kopje koffie in de ochtendzon of een drankje bij zonsondergang. Er is ook een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig op het gelijkvloers. Een extra troef van dit appartement is de mogelijkheid om een garagebox bij te huren, zodat u altijd verzekerd bent van een veilige parkeerplaats voor uw voertuig. VP: €660 + €100 algemene kosten (+ €65 optioneel garagebox)


Vous avez des questions concernant cette propriété? Contactez le propriétaire directement ici

À propos de cette propriété


Type de propriété: Appartement

Ville : Deinze

Chambres: 1

Salles de bain: 1

Surface: 70 m2

Prix : 660 €

Garage : Oui

Terrasse : Oui

Prix au m² : 9 €

ad

Vous recherchez un(e) appartements bon marché à Deinze ?