De 10 engste straatnamen in België gevonden

Laatste update: 15 december 2021

Rentola.be heeft de 10 engste straatnamen in België gevonden. Moeten de bewoners van deze straten soms grotere angsten doorstaan dan wij?

Het einde van oktober is in zicht en voordat we het beseffen is het tijd voor het engste evenement van het jaar, namelijk Halloween. Ter gelegenheid van de griezeligste feestdag, heeft Rentola.be de tien meest angstaanjagende straatnamen in België verzameld. De straatnamen lijken wel rechtstreeks uit een horrorfilm geplukt, maar ze bestaan daadwerkelijk echt in ons kleine landje.

Als onderneming die actief is op de verhuurmarkt komen wij duizenden opwindende straatnamen tegen. Sommige namen zijn klassiek, leuk, anders en soms krijgen zelfs wij kippenvel bij het lezen van de naam. Dit jaar hebben we speciaal voor jullie de 10 meest angstaanjagende straatnamen uit heel België verzameld.

Zouden de bewoners van deze straten vreemdere en engere zaken meemaken dan ons? We weten het niet zeker, maar je zult koude rillingen krijgen bij het lezen van onze lijst:

Bent u op zoek naar verhuur? Zoek in 15.359 beschikbare verhuur
Zoek nu