Fr

2 chambre appartement de 77 m² à Mortsel

Krijgsbaan 156, 2640 MORTSEL

Surface:
77 m2
Chambres:
2 chambres
Salles de bain:
1 salle de bain
Type de propriété:
Appartement
Disponible à partir de
Maintenant
Vérifié par Rentola:
Oui
Numéro de dossier:
274923

Prachtig 2-slpk app met zuid-terras!


Op de tweede verdieping van dit prachtige nieuwbouwproject vinden we dit tweeslaapkamer-appartement. Het is gelegen vlakbij het bruisende winkelcentrum van Mortsel, de groengebieden Fort IV en Klein Zwitserland, het openbaar vervoer (tram, trein, bus) en verschillende grote invalswegen. Bij het project staan rust, duurzaamheid en groen centraal.

Indeling
We komen binnen in de hal waar een uitsparing is voorzien voor een vestiaire. De hal biedt toegang tot de 2 slaapkamers (op keramische parket tegels) die aan de voorzijde van het gebouw gelegen zijn, het apart toilet, de badkamer (voorzien van inloopdouche en lavabo), de berging en de leefruimte.
De berging is voorzien van de technische installaties en eveneens van een aansluiting voor de wasmachine en de droogkast.
De zonnige leefruimte (op keramische parket tegels) bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw en geeft uitzicht op de achterliggende groene bomen en het groengebied Fort IV. Via grote schuiframen komen we op het ruime, zuid-gerichte hardhouten terras.
De open leefkeuken is voorzien van alle comfort: een spoelbak met afdruipblad en ééngreepsmengkraan, ingebouwde vitrokeramische kookplaat met 4 kookzones, dampkap, ingebouwde koelkast en vaatwasser. In de opbergkasten is een nis voorzien waar een (combi-)oven geplaatst kan worden.

Pluspunten
- Hoogrendement dubbele beglazing, hittebestendig aan zonzijde en akoestisch isolerend aan straatkant
- Voorzien van een modern ventilatiesysteem D
- Aan de zuidzijde, ramen voorzien van zonnescreens met afstandsbediening
- Ondergrondse fietsenstalling voor 3 fietsen met oplaadstekker
- Hoog akoestisch en thermisch comfort
- Oase van rust met groen uitzicht
- Gunstige locatie

Nuttige informatie
- Bij het appartement hoort een ondergrondse autostaanplaats met oplaadstekker die men verplicht moet huren voor € 55/maand
- Gemeenschappelijke kosten: € 55/maand (incl. onderhoud gemene delen, minuterie, lift, automatische garagepoort, onderhoud voortuin)
- EPB: 30 kWh/m2jaar (BEN)
- beschikbaar vanaf [CACHÉ] Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren via mail [Informations cachées] of surf naar www.habicom.be
De waarde van uw woning kennen?  Maak een vrijblijvende afspraak met onze habicom-expert in uw buurt.
  

Vous avez des questions concernant cette propriété? Contactez le propriétaire directement ici

Souhaitez-vous louer votre propriété?

Créez une annonce gratuite et soyez contacté par les locataires intéressés dans les 24 heures.