2 chambre maison de 119 m² à Poperinge

Komstraat 67, 8970 Poperinge

Surface:
119 m2
Chambres:
2 chambres
Salles de bain:
1 salle de bain
Type de propriété:
Maison
Vérifié par Rentola:
Oui
Numéro de dossier:
273509

Een gezellige woning met tuin en garage in het centrum van Poperinge.


Deze leuke woning ligt in het hartje van Poperinge en bevindt zich op 150 meter van de school. Daarnaast zijn warenhuizen, opvang en horeca in de nabijheid aanwezig. De Grote Markt ligt op wandelafstand en vlakbij ligt het stadspark van Poperinge.

De woning bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een inkomhal die zich verbindt met de lichtrijke woonkamer en de ruime keuken, uitgerust met gasfornuis, dampkap, oven, frigo en dubbele spoelbak. Vervolgens is er ook een uitgeruste badkamer met wastafel in meubel, inloopdouche en toilet aanwezig. Aansluitend aan de badkamer is er een wasruimte voorzien met aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de keuken is er de toegang tot de ruime tuin en de garage. Voor de garage is er ook nog plaats voorzien om de wagen veilig te parkeren. De ruime tuin (180 m²) en koer zorgen voor gezelligheid en rust in het stadscentrum.

Op de eerste verdieping vinden we twee ruime slaapkamers [CACHÉ] Aanpalend aan de masterbedroom is er een dressing of mogelijkheid tot babykamer, waar reeds inbouwkasten zijn voorzien. In de andere slaapkamer zijn eveneens inbouwkasten voorzien. De nachthal geeft toegang tot de ruime ingerichte zolder op de tweede verdieping (eventueel een extra slaapkamer of speelkamer).

TROEVEN
- Ruime woning
- Vernieuwde CV
- Regenput
- Ruim aangelegde tuin en koer

Bent u op zoek naar een woning met charmes en veel ruimte voor een betaalbare prijs? Dan is dit uw kans!! Contacteer ons gerust voor een afspraak.
Aangezien de woning momenteel nog bewoond is, plannen we een eerste bezoek virtueel in waarbij wij jou door de woning begeleiden.

Vous avez des questions concernant cette propriété? Contactez le propriétaire directement ici

Souhaitez-vous louer votre propriété?

Créez une annonce gratuite et soyez contacté par les locataires intéressés dans les 24 heures.