4 chambre appartement de 500 m² à Etterbeek

1040 Etterbeek

Surface:
500 m2
Chambres:
4 chambres
Salles de bain:
4 salles de bains
Type de propriété:
Appartement
Vérifié par Rentola:
Oui
Numéro de dossier:
271695

Apartment Etterbeek I Montgomery


In een prestigieus Beaux-Arts gebouw uit 1910, eigentijds penthouse van ± 500 m² met hangende tuin van ± 500 m² met een adembenemend 360 ° zicht op de hoofdstad. Het gebouw werd in 2013 in zijn geheel gerenoveerd in een moderne geest met respect en behoud van de oude elementen die dit gebouw tot een prestatie van smaak en karakter maken. Deze magische en unieke plek in Brussel ligt op een boogscheut van Montgomery.

De entree van het appartement is via een hal met garderobe. Vervolgens de semi-professionele keuken en de ontvangstruimten met verschillende woon- en eetgedeeltes. Deze uitgestrekte ruimtes zijn gestructureerd rond het torentje van het gebouw en bieden een prachtig uitzicht op de Avenue de Tervueren. Boven, een tweede woonkamer en toegang tot een van de grootste terrassen van Brussel, dé plek voor uw beste avonden. Nachtzijde, de ouderlijke suite en drie andere slaapkamers met individuele badkamer.

Andere: dagconciërge, individuele gasboiler, airconditioning, alarm, elektrische rolluiken.

Montgomery is een woonwijk die bekend staat om zijn rust en stilte en toch dichtbij winkels, scholen en openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Melody Bingoni op [CACHÉ]

Vous avez des questions concernant cette propriété? Contactez le propriétaire directement ici

Souhaitez-vous louer votre propriété?

Créez une annonce gratuite et soyez contacté par les locataires intéressés dans les 24 heures.