2 chambre appartement de 148 m² à Ixelles

1050 Ixelles

Surface:
148 m2
Chambres:
2 chambres
Salles de bain:
2 salles de bains
Type de propriété:
Appartement
Vérifié par Rentola:
Oui
Numéro de dossier:
273427

Apartment Elsene I Brugmannplein


In het hart van het beroemde Brugmannplein, gelegen in het prestigieuze Brugmannplein, gemeubileerd appartement met twee slaapkamers met een oppervlakte van ± 148 m².

Het appartement bevindt zich op het gelijkvloers en bestaat uit een entree met garderobe en gastentoilet, een woon- en eetkamer met uitzicht op de tuin, open volledig uitgeruste keuken met wasruimte, terras en tuin op het zuiden/westen met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. Aan de nachtzijde biedt de master suite een eigen badkamer en een kleedkamer, een tweede slaapkamer met een eigen doucheruimte. Het gebouw biedt ook een wellnesscentrum dat gereserveerd is voor bewoners en bestaat uit een zwembad, een jacuzzi, een sauna, een hamam en een fitnessruimte.

Andere: mogelijkheid om meerdere overdekte parkeerplaatsen te huren, automatische zonwering, kelder, videofoon, dubbele stroom, gepantserde deur, uitstekende energieprestaties.

Brugmannplein is bekend om zijn kwaliteit van leven, het is een rustige, groene omgeving, omringd door winkels en restaurants. Snel en gemakkelijk toegang tot het openbaar vervoer. Het is gelegen in de buurt van een aantal middelbare scholen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op het nummer [CACHÉ]

Vous avez des questions concernant cette propriété? Contactez le propriétaire directement ici

Souhaitez-vous louer votre propriété?

Créez une annonce gratuite et soyez contacté par les locataires intéressés dans les 24 heures.